Är de inte underbara?


De här goingarna.


Vilka ligger under handduken?


Flytt tillbaka till sovrummet.

Efter att ha legat i hallen på övervåningen i nästan tre veckor kunde vi äntligen flytta ini vårt sovrum igen. Vad härligt!
Golvet är på plats så också pärlsponten runt sovrummet. Jag tapetserade i lördags, fast jag var lite matt och genomförkyld. Jag ville gärna få det färdigt. Men riktigt klart är det inte. Den fina hyllan jag köpte för ett tag sedan ska upp och tavellisterna. Men först ska de målas vita såklart. Vi ska ut och leta sängbord/sänghyllor som ska sitta på väggen. Två snygga läslampor och kanske en matta, sedan ä allt klart. Vi sover så gott i den nya sängen, det gör Wilma också.

Oj vad hög den blev!


Sängen är här!


Efter fyra målningar blev det här fint.


Måla vitt...


Sex cocker spaniel valpar.

Hej!

Ja, så har det hänt Nova har fått valpar. Nova är min systers hund, hon fick sex valpar i morse. Eftersom vi bor nära varandra kunde jag snabbt få se nykomlingarna.
Titta och njut av bilderna.

Lycka!


Här är en av dem


som fått sex valpar i morse


Här är Nova


Wilma och jag hittade Snödroppar idag.


Gäss på dammen.


Blåa.

I fredags när jag handlade hittade jag pensèer. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att köpa dem. Nu står de utanför dörren och hälsar alla välkomna.

Penséer.


Är våren här?


Helgen.

Hej!
Helgen har varit lugn och vilsam. Åt lite extra gott på lördag kväll. Vi såg en bra film med Rolf Lassgård.
Jag har målat panelen vit i sovrummet. Tore ska sätta upp panel runt om, tror att det kommer att bli riktigt fint. Sedan blir det att måla och tapetsera. Vi väntar på sängen det börjar bli lite jobbigt att ligga på madrasserna. Sedan ska det bli skönt när allt blir färdigt. Köpte gardintyg i fredags, ska sy två panellängder som går i stil med överkastet och kuddarna.
Vädret har varit regnigt så det har varit dåligt med att vara ute.
I morgon är det studiedag, då ska vi få mer om digital IUP och skriftliga omdömen. Hoppas jag blir klokare efter morgondagen. Jag tror att det kommer att bli bra bara man lärt sig. Det mesta är ju lite klurigt i början.
Nu ska jag se klart på Beckfilmen sedan får det bli sängen.

Trevlig vecka på er.

sådär.


Måla över det gröna...


Hjärtan på tråd.


Söta jordgubbsflickor.


Blåbär och jordgubb från miljögården.


Ett B.


Fint broderat.


Fina kökshanddukar.


Kaninpar så söta.


Nallar i en korg.


Så har det varit lördag och söndag igen.

Hej på er!
Helgen har varit fylld med olika göromål. Dottern Emma ringde i lördags förmiddag och berättade att hon ville åka till Varberg och shoppa, men ingen av hennes kompisar hade tid att följa med. Jag kan följa med dig sa jag. Det tyckte Emma var ett bra förslag. Vi åkte till Varberg och gick i och ur olika affärer. Vi hittade alldeles för mycket som vi ville ha. Men sa jag till mitt försvar hur många gånger åker jag till stan och kommer hem utan någonting det är bäst att passa på när man hittar.
Vem träffade vi i Varberg om inte min syster och hennes sambo. Vi gjorde sällskap och tog en fika.
De hade inte köpt något, de tittade på mig du har visst hittat mycket. Ja sa jag och smusslade några påsar bakom ryggen.
Mannen var kvar hemma han höll på att lägga nytt golv i sovrummet. Men jag hittade en jättefin tröja och T-shirt till honom.
Innerst inne var han nog glad att få vara hemma och slippa springa i affärer.
Väl hemma skulle jag börja städa men det gick trögt, jag var så trött. Det fick bli en snabbstädning.
På kvällen åt vi revben och såg på schlageruttagningen.
Idag har vi fått sålt sängen. Vilken tur hon kunde vänta med att hämta till vi får den nya. Hur skulle vi annars ha sovit?
Nu ska vi bara tapetsera om sovrummet. Jag ska måla om pärlsponten som vi har på en vägg, den ska bli vit.
Några sängbord har vi inte tittat på ännu, men jag funderar på att ha hyllor som sitter fast i väggen i stället.
Eftersom vi har ganska tight mellan sängen och väggarna blir det lättare att komma åt med dammsugaren.
Idag har jag tvättat "Pärlan" min bil den blev så fin tyvär håller det inte så länge. Tog mannens bil också han var ju snäll oco gjorde det sista vid golvet.
Wilma tog några varv i hästhagen så hon blev svart. Det blev till att tvätta henne uppifrån och ner. Men vad gör det hon är så underbar.
Hoppas ni får en bra vecka.

Klart!


RSS 2.0